Vilken vinter!

 • Inläggsförfattare:
 • Inläggskategori:Blogg
 • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

 Just nu blåser det halv storm och snön ligger i drivor utanför huset. Jag sitter på torpet i köket med tofflor på fötterna och en pläd över axlarna. Barn och barnbarn har åkt hem. Bara snögubben står kvar. Det sprakar i vedspisen och katten ligger och spinner i soffan. Det är mysigt, men kallt.  
Jag känner när jag går ut till vedboden att det under snön ligger ett tunt lager is, man ser det inte men den är ack så förrädiskt. Det är lätt att trampa snett eller halka i detta före och en olycka kan hända så snabbt.  
Var försiktig när du är ute och går och ta helst på ett par broddar på skorna, det är en billig försäkring och det kan rädda din höft eller din fot.  

Må gott, ät gott och ta hand om dig och dina nära och kära! 

Fortsätt läsaVilken vinter!

Höst..

 • Inläggsförfattare:
 • Inläggskategori:Blogg
 • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Hej!

Hoppas att du haft en härlig sommar med bad, varma kvällar, ljusa nätter men sluppit mygg-jakterna.

För en del har det kanske varit lite för varmt och då välkomnas höstens mildare väder och färgpalett. Jag ser fram emot den här årstiden med alla vackra färger i naturen och skogspromenader. En promenad behöver inte vara så lång, den kan ta dig runt lägenheten där du tittar till dina blommor och ta bort visset samtidigt som du tittar ut genom fönstret och vinkar till dina grannar. Den kan också sträcka sig runt gården eller till brevlådan och tillbaka. Den kan såklart sträcka sig längre för dig som kan och har möjlighet, kanske med egen eller lånad hund eller vän. Belöna dig sedan med en filt eller en go vetevärmare och en kopp te i soffan. Njut av dagen!

Må gott, ät gott och ta hand om dig och dina nära och kära!

 

 

Fortsätt läsaHöst..

Våren är här!

 • Inläggsförfattare:
 • Inläggskategori:Blogg
 • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Nu har vår butik varit öppen i ca 6 månader och fler och fler hittar till oss, jättekul!

Den senaste tiden har många av oss arbetat hemifrån och kanske har den nya arbetsmiljön inte varit den bästa. Köksbordet har fått agera kontor och pinnstolen har varit din arbets-stol. Det blir lätt att glömma att röra på sig och att faktiskt sträcka lite på ryggen då och då. Vi har letat fram guldkorn som ger dig en bättre förutsättning på hemmakontoret med enkla medel. Med hjälp av den hopfällbara datorhållaren blir din arbetsvinkel till skrivbordet mer bekväm och ergonomiskt riktig. Kompletterar du med en balanskudde på stolen får du rätt sittställning samtidigt som du tränar din bål. 

Gör som Enzo på bilden, njut en stund och sträck ut.

Ta hand om dig!

våren är här
Fortsätt läsaVåren är här!

Två undersköterskor och en tanke blev Nå Din Tå

 • Inläggsförfattare:
 • Inläggskategori:Blogg
 • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Genom alla våra år som undersköterskor har vi sett ett behov av saker som underlättar vardagen och vill därför erbjuda de hjälpmedel som vi sett fungerar allra bäst. Vi har en vision om att erbjuda smarta lösningar som gör livet enklare och som underlättar vardagen. Våra hjälpmedel är noga utvalda av oss, lättillgängliga och prisvärda. Vi är båda drivna av att försöka göra så stor skillnad som möjligt och göra livet så bra som möjligt. 

Välkommen till vår butik! 

 

Fortsätt läsaTvå undersköterskor och en tanke blev Nå Din Tå