Våren är här!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blogg
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Nu har vår butik varit öppen i ca 6 månader och fler och fler hittar till oss, jättekul!

Den senaste tiden har många av oss arbetat hemifrån och kanske har den nya arbetsmiljön inte varit den bästa. Köksbordet har fått agera kontor och pinnstolen har varit din arbets-stol. Det blir lätt att glömma att röra på sig och att faktiskt sträcka lite på ryggen då och då. Vi har letat fram guldkorn som ger dig en bättre förutsättning på hemmakontoret med enkla medel. Med hjälp av den hopfällbara datorhållaren blir din arbetsvinkel till skrivbordet mer bekväm och ergonomiskt riktig. Kompletterar du med en balanskudde på stolen får du rätt sittställning samtidigt som du tränar din bål. 

Gör som Enzo på bilden, njut en stund och sträck ut.

Ta hand om dig!

våren är här

Lämna ett svar