Vilken vinter!

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blogg
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

 Just nu blåser det halv storm och snön ligger i drivor utanför huset. Jag sitter på torpet i köket med tofflor på fötterna och en pläd över axlarna. Barn och barnbarn har åkt hem. Bara snögubben står kvar. Det sprakar i vedspisen och katten ligger och spinner i soffan. Det är mysigt, men kallt.  
Jag känner när jag går ut till vedboden att det under snön ligger ett tunt lager is, man ser det inte men den är ack så förrädiskt. Det är lätt att trampa snett eller halka i detta före och en olycka kan hända så snabbt.  
Var försiktig när du är ute och går och ta helst på ett par broddar på skorna, det är en billig försäkring och det kan rädda din höft eller din fot.  

Må gott, ät gott och ta hand om dig och dina nära och kära! 

Lämna ett svar