Höst..

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blogg
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Hej!

Hoppas att du haft en härlig sommar med bad, varma kvällar, ljusa nätter men sluppit mygg-jakterna.

För en del har det kanske varit lite för varmt och då välkomnas höstens mildare väder och färgpalett. Jag ser fram emot den här årstiden med alla vackra färger i naturen och skogspromenader. En promenad behöver inte vara så lång, den kan ta dig runt lägenheten där du tittar till dina blommor och ta bort visset samtidigt som du tittar ut genom fönstret och vinkar till dina grannar. Den kan också sträcka sig runt gården eller till brevlådan och tillbaka. Den kan såklart sträcka sig längre för dig som kan och har möjlighet, kanske med egen eller lånad hund eller vän. Belöna dig sedan med en filt eller en go vetevärmare och en kopp te i soffan. Njut av dagen!

Må gott, ät gott och ta hand om dig och dina nära och kära!

 

 

Lämna ett svar